Twin-Stick & Chill Spesial - Dark Souls 2: Scholar of the First Sin

Podcasten vår er tilbake med nok en saftig spesialepisode! I september 2021 satte nemlig Rasmus og Warriors Treskallene, Vegard, Petter og Geira i gang med sin gjennomspilling/stream av action-RPG klassikeren Dark Souls 2. Resultatet har vært et langt og uforglemmelig spillprosjekt med masse latter og tårer, glede og frustrasjon! Vi diskuterer både spillets bakgrunn, styring, design og struktur, våre erfaringer, trophy/achievements-jakten, samt spillets historie og univers! Liker du Dark Souls 2 så er dette podcasten for deg!
NB! Denne episoden er lydkvalitetsmessig mer finspikket enn videoversjonen. Videoen inneholder derimot en artig liten videosnutt fra når Petter og Vegard lurte Rasmus og hans blære trill rundt, noe som kan være verdt å få med seg. Dette ble klippet ut av lydversjonen da det ikke fungerte helt i lydformat.
Disse dypdykk-episodene ser vi forøvrig for oss å komme med når vi føler vi har kommet oss i mål med store gjennomspillinger og lignende milepæler, så vi hadde satt stor pris på tilbakemeldinger! 
Last ned mp3 her!

Heller lyst til å høre/se podcasten på youtube? Klikk her!
Du kan også se alle de arkiverte streamene i denne spillelisten!

Lenker: 

Spotify

Comments

Popular posts from this blog

Twin-Stick & Chill Spesial - Zack Snyders Justice League Spoilercast

Twin-Stick & Chill Episode 16 - November & Desember 2019

Twin-Stick & Chill Episode 6 - Juni 2018 (feat. Adrian DX)