Twin-Stick & Chill Spesial - Dark Souls Remastered

Omsider er podcasten tilbake, og med litt av en saftig spesialepisode! I slutten av september 2020 satte nemlig Rasmus og Vegard i gang sin gjennomspilling/stream av action-RPG klassikeren Dark Souls, og med seg på reisen lurte de med seg faste Twin-Stick'er Petter, såvel som vår gode venn Geir Martin. Resultatet har vært et langt og uforglemmelig spillprosjekt med masse latter og tårer, glede og frustrasjon!

NB! MILDT RØPEVARSEL UTSTEDES! Denne podcasten vil i stor grad være en gedigen mimrestund for vår del, men forhåpentligvis har vi klart å strukturere det godt nok til at det blir en fornøyelig affære å se og høre på, uten at vi røper noe vi synes det er kritisk å holde tilbake fra seere/lyttere som kanskje ikke har spilt spillet! Men vil du være helt fresh og trygg så kan det lønne seg å være litt varsom, særlig feks når vi diskuterer lore mot episodens slutt... Der diskuterer vi blant annet hva vi tror slutten betyr osv, så dere er herved advart!

Vi diskuterer både spillets bakgrunn, våre erfaringer, spillets design og struktur, favorittaspekter, trophy/achievements-jakten, samt spillets historie og univers! Liker du Dark Souls så er dette podcasten for deg!

Disse dypdykk-episodene ser vi forøvrig for oss å komme med når vi føler vi har kommet oss i mål med store gjennomspillinger og lignende milepæler, så vi hadde satt stor pris på tilbakemeldinger!

Last ned mp3 her!

Heller lyst til å høre/se podcasten på youtube? Klikk her!
Du kan også se alle de arkiverte streamene i denne spillelisten!

Lenker: 

Youtube
Twitch
Facebook
Instagram

Comments

Popular posts from this blog

Twin-Stick & Chill Spesial - Zack Snyders Justice League Spoilercast

Twin-Stick & Chill Episode 16 - November & Desember 2019

Twin-Stick & Chill Episode 6 - Juni 2018 (feat. Adrian DX)